K’willem in huis

Letterlijk! Want vandaag ga ik mijn nieuwe kantoorruimte thuis inrichten. Van de week zijn het bureau en de bureaustoel binnen gekomen. Omdat ik nog een stoere zwarte kast in de schuur had staan, waar ik weer eens geen afscheid van kon nemen, heb ik gekozen voor zwart meubilair. Het kantoor is wel afgeschermd van de kamer, daarom vond ik het wel leuk om dit juist even anders in te richten dan de rest van de beneden verdieping.

Een kantoor aan huis was eigenlijk niet de bedoeling. Ik was onze jongste zoon Brett vergeten op te geven voor de vakantieopvang. Met nog 4 weken voor de vakantie te gaan waren er al dikke wachtlijsten. Kleine kans dus dat hij daar nog terecht kan.
De speelhoek was vooral een hangplek geworden om even met de ipad te zitten. Want 11 jaar dus pubertijd ‘kicks in’.. En natuurlijk was de speelkamer een walhalla voor de neefjes en nichtjes die allemaal regelmatig langs komen. Dat word dan toch weer een keukentafel vol knutsels en Playmobil, want deze kamer is nu voor mij haha!

Het leuke van de werkplek is dat het een heerlijke kamer is met 2 grote ramen. Ik kan dus los gaan qua styling! Geen dino of vrachtwagen meer in het raamkozijn maar alle mooie woonaccessoires van K’willem. Een soort mini etalage! Wat er zeker in komt zijn natuurlijk de verschillende kandelaars: de ronde kandelaar, de dunne kandelaars en de mini kandelaar voor de potloodkaarsjes. Daartussendoor zet ik de mini vaasjes met verschillende grassen en droogbloemen.

Ik hou ervan om meerdere woonaccessoires bij elkaar te plaatsen. Dat geeft rust en ruimte. Door met verschillende soorten kandelaars en hoogteverschillen te werken maakt dit het geheel wat speelser. Voor m’n werkplek kies ik nu voor alleen zwarte kandelaars. Dat maakt het één geheel met de zwarte meubels.

Als  alles klaar is deel ik zeker de foto’s op onze Instagram – en Pinterest pagina’s. Volg jij ons daar al?

Alvast een heel fijn weekend!
Liefs jolanda