K’willeminhuis on tour

Vandaag was ik in het mooi Heemstede op bezoek bij Dick Beijer – studio voor tuinkunst!

In het oude,  prachtig gerestaureerde, boerderijtje op het marktplein ontstaan de mooiste tuinen. Het is heel inspirerend om Dick over zijn werk te horen praten. De tuinen van Dick Beijer zijn fijne leeftuinen waar je veel strakke lijnen ziet met daarnaast een losse beplanting die zorgt voor wat ‘zachtheid’ in het geheel. Kijk eens op de website voor tuininspiratie, of ga eens langs in Heemstede!
Natuurlijk hebben we ook gesproken over zijn ideeën voor K’willemindetuin, want die waren er volop! We hadden het over de stijlvolle eenvoud van onze tuinbank met zijn dunne wonky lijnen, en over het toepassen van onze hoge tuinvaas.
Ik vind het altijd fijn om feedback te krijgen, zo kan je pas echt het beste uit jezelf halen! Tijdens de rit naar huis kwamen er al allerlei ontwerpen in mijn hoofd op en eenmaal op kantoor zat ik meteen achter de tekentafel. Voor het komende tuinseizoen gaan we jullie zeker weer iets nieuws laten zien!

Als ontwerper kijk ik altijd naar wat de ruimte voor mij betekent. Een tuin is een beleving, een gevoel van uit kunnen schakelen. De eenvoud van onze tijdloze tuinontwerpen zorgen dat de aandacht op de juiste punten in de tuin komen. Zo raak je nooit uitgekeken, in ieder seizoen kijk je namelijk weer op een andere manier en versterkt K’willemindetuin het tuinontwerp!

De hele K’willemindetuin collectie vind je hier.

Liefs Jolanda