K’wil voorjaar in huis

Odyvet stuurde deze prachtige foto van onze bloemverdeler met de bloesemtakken. Als ‘geboren Betuwse’ word ik altijd heel blij van deze takken. Als de fruitbomen bij ons thuis gesnoeid worden ben ik altijd weg. Ik kan het niet aanzien dat, ieder jaar weer, de snoeischaar er rigoureus in gaat haha.. De week na de snoei staat mijn hele huis natuurlijk vol met de mooie takken die dan nog even hun momentje mogen pakken in de woonkamer.

Het voorjaar lijkt nu verder weg dan ooit.. Morgen dus een ritje naar de bloemist maken om een mooie bos bloesemtakken halen, dan hebben we toch een beetje voorjaar in huis! 
Na de kerst wil ik altijd het huis zo leeg mogelijk hebben. Maar met een paar weken wil ik toch steeds meer groen in huis, een paar mooie takken of speciale bloemen en weer een verse grote plant. Dat geeft mij altijd weer een ‘thuis’ gevoel, heerlijk!
De bloesemtakken verdeel ik mooi in de vaas met onze bloemverdeler. Voor de planten gebruik ik altijd t’ tafeltje , ik merk dat de planten het niet fijn vinden om op de warme vloer(verwarming) te staan. Door ze wat hoger te plaatsen blijven ze langer mooi en oogt het geheel wat speelser omdat niet alles op een hoogte staat. Maat s is 30 cm hoog en dat is mijn persoonlijke favoriet voor grote planten.

Heb jij ook zo’n mooie foto van onze items? Ik vind het heel leuk om ze te zien en om ze te delen met anderen voor nog meer inspiratie!

Liefs Jolanda