K’willem NOWW

We hebben de zomer nu echt achter de rug. Ik weet nog niet of ik al toe ben aan de herfst en de winter. De lange avonden maken wel dat ik weer geniet van alle kandelaars, mooie kaarsen en gezelligheid in mijn huis. Voor K’willeminhuis is het aanpoten nu. We bereiden ons nu al voor op de feestperiode en we zitten midden in de voorbereidingen van het NOWW Event in Echt op 17 november a.s.

Vorig jaar was het NOWW Event mijn eerste moment, na de overname van K’willeminhuis, om iedereen te ontmoeten. En je mag best weten: daar had ik behoorlijk stress van. Het inrichten van onze stand,  het draaien van zo’n event. Ik heb er wel wat nachten over gepiekerd. Ook zou ik verschillende mensen ontmoeten die ik alleen nog maar telefonisch en online gesproken had en waar ik enorm bewondering voor had (en heb).

Toen de grote dag daar was, toog ik opgewekt, maar ook wel gespannen in mijn Caddy naar Echt. Nadat ik mijn busje had uitgepakt, kwam de grootste uitdaging: het stylen van de tafels. Dat was toch wel anders dan ontwerpen, een productie in gang zetten in de werkplaats of bijvoorbeeld styling voor de fotografie. Tranen stroomden over m’n wangen door de vermoeidheid en de druk om onze mooie items zo goed mogelijk te laten zien aan alle bezoekers.

Gelukkig waren daar de meiden van het NOWW Event. Een arm om me heen, een dikke knuffel en hulp bij het stylen van de tafels. Samen maakten we er iets moois van en kon ik weer opgelucht ademhalen. Dat maakt dat het NOWW Event meer is dan alleen mooie spullen op een prachtige locatie. Het event wordt georganiseerd door sterke vrouwen die, met passie en enthousiasme, iets neerzetten waar ze in geloven!  Professionals die écht het verschil maken.

Toen ik moe maar voldaan naar mijn stand stond te kijken, kwam ik dan ook daadwerkelijk de eerste influencer ‘in het wild’ tegen. Ik kende haar alleen nog van de appjes en DM’s en keek enorm tegen haar op. Maar wat was het fijn en gezellig. Ook influencers blijken stuk voor stuk enorm lieve meiden. Zo lief om te horen dat ze K’willeminhuis en onze mensen een warm hart toedragen. Daarom laten zij ons merk graag zien aan hun publiek. Wat een waardevolle ontmoetingen waren dat zeg. Nog steeds is er regelmatig contact, hoe leuk is dat!

Het NOWW Event is al over een week, ik kan niet wachten om m’n busje in te pakken en iedereen weer in Echt te ontmoeten! In de werkplaats hebben ze ook verschillende items gemaakt speciaal voor dit event. Hartstikke leuk om te zien wat voor moois er ontstaat als je iets uit de losse pols gaat maken. Wie weet zit er wel een blijvertje tussen. Heerlijk dit proces!

Heb je nog geen kaartje? Kijk dan snel hier want sommige tijdvakken zijn al vol. Hier wil je echt bij zijn. https://www.universe.com/events/noww-event-fw23-tickets-62RK0Q

NOWW… ik hoop jullie daar te zien!

Liefs Jolanda