K’willeminkleur met Arja van Garderen

Blogger en interieur fotograaf Arja van Garderen komt ook uit Veenendaal, waar ook onze werkplaats gevestigd is. Als K’willeminhuis fan én interieur liefhebber zo dicht in de buurt leek het me heel leuk om eens te laten zien hoe wij onze ontwerpen tot stand laten komen. We hadden een ontzettend gezellige middag en we raakten niet uitgeklets over duurzaam ondernemen en ons bijzondere verhaal achter het merk! Arja schreef een blog over onze collectie ‘K’willeminkleur’ en hoe ze zelf steeds meer kleur gebruikt in haar verder neutrale interieur.

Natuurlijk wil ik deze blog graag met jullie delen. Bekijk hem via onderstaande link.

https://www.zwartwitenhout.nl/2022/11/ga-voor-meer-kleur-in-je-witte-interieur.html

Met warme groet
Jolanda van Soest

Eigenaar & Designer
K’willem b.v.